Poszukuję na temat Elwro 800 Junior:
- Dokładnego zdjęcia klawiatury, żeby było widać które klawisze są gdzie, szczególnie mi chodzi o "półkę" po lewej.
- Dokładnego zdjęcia bebechów lub przewodnika "jak podłączyć konektor W1 tylko po kolorach przewodów" - W1 niestety jest urwany z kabla.
- Informacji o tym, gdzie podłączyć 12V z zasilacza, i czy w ogóle E800 ma 12V w zasilaczu, czy ja biorę zasilacz od stacji dysków za zasilacz do Juniora.
Po prostu znalazłem cztery Juniory dosłownie w drzazgach, plastik nie do uratowania, ale elektronika tak. Polutowałem już połamaną płytkę klawiatury i wymieniłem kontaktrony, muszę teraz wstawić przyciski, i kicha - nie wiem jak.
P.S. Monitory Neptun 156 tają. Z nimi nie wygląda sprawa najgorzej, choć elektrolity do wymiany.
Wszelkie programy zamieszczone na stronach serwisu wedle wiedzy autora zostaly wycofane ze sprzedazy.
Autor strony nie rosci sobie praw autorskich wzgledem prezentowanych tytulow. Zostaly one zamieszczone w celach kolekcjonerskich.
Jesli ktorys z tytulow zamieszczonych w serwisie starepro.info znajduje sie w sprzedazy - prosze o kontakt. Program zostanie natychmiast usuniety z serwera.
Odwiedziny przed reinstalacja -> 62447 Unikalnych wizyt
<-